Моля, влезте или се регистрирайте.
10 Септември, 2010, 00:32:37

запомни име и парола
Заглавна страница Помощ Вход Регистрация
Българският портал за риалити телевизионни и интернет шоу-програми.  |  Общ Форум  |  Чуждестранни риалитита (Модератор: avicom)  |  Тема: Survivor - 20-ти сезон / Герои Срещу Злодеи 0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 78 Надолу Разпечатай
Автор Тема: Survivor - 20-ти сезон / Герои Срещу Злодеи  (Прочетена 9639 пъти)
Fairplay
Участник в риалити
Липсва Липсва

Публикации: 683

« Отговор #810 : 09 Март, 2010, 15:59:56 »

http://www.youtube.com/watch?v=fsL4NjJSCZ4

Това е пълното промо, в предното липсваха първите 5 секунди. Чудя се ако Ръсел беше гледал предния 19-ти сезон дали щеше да играе по същия начин.
Няма как да се е гледал при положение,че двата сезона са снимани с малка пауза помежду им. ha-ha Той не играе по същия начин,както го направи в С19,то е ясно и се вижда.При тоя подбор на участници неговите номера трудно ще минат,все пак това не са т.нар."глупаци" от Самоа.Склонен съм да твърдя,че досега той не играе нищо,с изключение на това,че си осигури съюз с Даниел и Парвати,друго на тоя етап нищо не е направил.
Не се чуди Ирекс,в момента той има предостатъчно време да се гледа и да се анализира. cheese
Активен
survivorfan
Известен
Липсва Липсва

Публикации: 1353

"Всички същества са клони на Дървото на Живота"

« Отговор #811 : 09 Март, 2010, 17:39:38 »

Така е ами...Със старите кучета трябва малко по-различна тактика. Макар че направи номер на племето си (мачетето) Ръсел е по-сдържан отколкото в С19 засега. Постъпи глупаво като тръгна така явно за идола, но не смятам, че това ще му изиграе лоша шега.
Ако има "дуел" м/у него и Роб смятам, че Ръсел ще победи. Все пак играта много се разви в последните сезони и Роб се явява малко "старомоден" в сравнение с Ръсел. Харесвам и двамата, но все пак  Ръсел ще надживее Роб.
Активен

Fairplay
Участник в риалити
Липсва Липсва

« Отговор #812 : 09 Март, 2010, 17:44:44 »

Така е ами...Със старите кучета трябва малко по-различна тактика. Макар че направи номер на племето си (мачетето) Ръсел е по-сдържан отколкото в С19 засега. Постъпи глупаво като тръгна така явно за идола, но не смятам, че това ще му изиграе лоша шега.
Ако има "дуел" м/у него и Роб смятам, че Ръсел ще победи. Все пак играта много се разви в последните сезони и Роб се явява малко "старомоден" в сравнение с Ръсел. Харесвам и двамата, но все пак  Ръсел ще надживее Роб.
Предстои ни да видим.Предполагам,че Роб няма да се даде лесно на Ръсел,но евентуален сблъсък между двамата определено ще е драматичен и разбира се...изненадващ. Намигване
Активен
Irecs
на кастинг
**
Липсва Липсва

Публикации: 282

« Отговор #813 : 09 Март, 2010, 19:55:45 »

Честно казано аз не виждам някаква кой знае каква разлика за Ръсел в предния сезон и сега. Пак тръгна да прави съюзи от 1-вия ден с жените, пак прави номера (скри мачетето). Не знам дали играе по-предпазливо, след като тръгна да търси скрития идол при положение, че всички се бяха разбрали да го оставят, това си е голям риск за мен. Но ще видим нататък как ще се развие персонажа му.
Активен
Irecs
на кастинг
**
Липсва Липсва

« Отговор #814 : 10 Март, 2010, 12:13:47 »

http://www.cbs.com/primetime/survivor/bracket_challenge/index.php

Последната 1/4 финална двойка е факт, можете да гласувате от линка Емотикон Моите избори са:

Randy Plays a Fake Idol that Bob Gave Him (Survivor: Gabon)

Candice and Jonathan Mutiny Against Their Tribe (Survivor: Cook Islands)

Rupert's Log Cabin (Survivor: All-Stars)

Rob Proposes to Amber (Survivor: All-Stars)
Активен
dipietro
ТВ зрител
*
Липсва Липсва

Публикации: 78

« Отговор #815 : 10 Март, 2010, 13:20:56 »

ТАКА виждам че сте писали много докато ме е нямало и ще се опитам да дам мнение по темите които сте започнали
първо да почна с една забележка към "батистута" колкото и да се опитваш да даваш оценки на играчите щом не си им гледал предишните сезони значи не можеш да имаш обективно мнение 

за постъпката на Ръсел си мисля че е нарочно - едвали играч като него така наивно ще се издаде просто го е направил с някаква цел и ще видим в следващите серии

Джеймс за мен 100% ще остане няма му нищо  - очаквам на съвет да идат 3лодеите

а за следващ ALL STARS  според мен ще бъде като сезон 16 fans vs favorites

reading
Активен

Цел, Воля , Постоянство , Вяра в себе си = на УСПЕХ
Fairplay
Участник в риалити
Липсва Липсва

« Отговор #816 : 10 Март, 2010, 15:28:59 »

ТАКА виждам че сте писали много докато ме е нямало и ще се опитам да дам мнение по темите които сте започнали
първо да почна с една забележка към "батистута" колкото и да се опитваш да даваш оценки на играчите щом не си им гледал предишните сезони значи не можеш да имаш обективно мнение 

за постъпката на Ръсел си мисля че е нарочно - едвали играч като него така наивно ще се издаде просто го е направил с някаква цел и ще видим в следващите серии

Джеймс за мен 100% ще остане няма му нищо  - очаквам на съвет да идат 3лодеите

а за следващ ALL STARS  според мен ще бъде като сезон 16 fans vs favorites

reading
Ха тука стана интересно.Кого имаш предвид с това кодово название "батистута"? cheese
Активен
dipietro
ТВ зрител
*
Липсва Липсва

Публикации: 78

« Отговор #817 : 10 Март, 2010, 16:12:38 »

Батистута за футболиста говоря са му викали 'батигол' ........  Емотикон
а забравих да добавя че при 3лодеите единствената заплаха за Ръсел е Роб и ще е много много интересно какво ще се случи между тях . От една страна Роб е силен в игрите е ще им трябва но пък другите го познават и знаят каква заплаха е докато за Ръсел най вероятно не знаят много  Емотикон  ( и ако сме на местото на играчите кой ще искаме да изгоним този който е играл преди и е доказал каква заплаха е или човек който не го познавате и явно не е чак такъв играч - в  % повечето хора биха изгонили първия в случая Роб най малкото заради злоба конкуренция и т.н.
Активен

Цел, Воля , Постоянство , Вяра в себе си = на УСПЕХ
Fairplay
Участник в риалити
Липсва Липсва

« Отговор #818 : 10 Март, 2010, 16:29:16 »

а забравих да добавя че при 3лодеите единствената заплаха за Ръсел е Роб и ще е много много интересно какво ще се случи между тях . От една страна Роб е силен в игрите е ще им трябва но пък другите го познават и знаят каква заплаха е докато за Ръсел най вероятно не знаят много  Емотикон  ( и ако сме на местото на играчите кой ще искаме да изгоним този който е играл преди и е доказал каква заплаха е или човек който не го познавате и явно не е чак такъв играч - в  % повечето хора биха изгонили първия в случая Роб най малкото заради злоба конкуренция и т.н.
Съгласен съм с написаното от теб.Обаче погледни от другата страна,Ръсел е "непознат" за тях и едно негово евентуално изгонване няма да има никакъв сантимент.Той е непознат за нас,не е чак толкова силен в игрите(бих казал дори слаб  cheese)нека си ходи тогава.Това също е вариант,според мен,но не знам ще видим. Намигване
Активен
V.T.
на кастинг
**
Липсва Липсва

Публикации: 179

« Отговор #819 : 11 Март, 2010, 00:36:32 »

Съгласен съм с написаното от теб.Обаче погледни от другата страна,Ръсел е "непознат" за тях и едно негово евентуално изгонване няма да има никакъв сантимент.Той е непознат за нас,не е чак толкова силен в игрите(бих казал дори слаб  cheese)нека си ходи тогава.Това също е вариант,според мен,но не знам ще видим. Намигване
Хахаха сантименти в американски сървайвър в племето с най-големите злодеи   cheese Определено Роб е с по-голяма мишена на гърба,злодеите (като изключим Коуч) не са играчи,които да ги интересуват много много победите в игрите,което отново е в негова вреда.Не мисля,че в случая злоба е точната дума,те няма да го изгонят за да го прецката да не спечели ами за да имат по-голям шанс те да спечелят,все пак те затова са се върнали,а не за да дадът на Роб парите и титлата.Хубавото при Роб е,че е много доминиращ и чаровен персонаж,който омайва другите и така си проправява път напред,просто всеки вижда най-доброто си съществуване напред до Роб (нещо като Занев е cheese) и смятам,че ако Ръсел го нямашще Роб можеше да повтори представянето от първия ол старс.Ръсел обаче е копеленце,което много иска да е на заеме сегашното място на Роб и за това при първия съвет на злодеите ще си тръгне някой от тях според мен.Колкото и да ми се иска не виждам как ще се избегне битката за доминация : (
Активен
survivorfan
Известен
Липсва Липсва

Публикации: 1353

"Всички същества са клони на Дървото на Живота"

« Отговор #820 : 11 Март, 2010, 08:49:18 »

Хубавото при Роб е,че е много доминиращ и чаровен персонаж,който омайва другите и така си проправява път напред,просто всеки вижда най-доброто си съществуване напред до Роб (нещо като Занев е cheese) и смятам,че ако Ръсел го нямашще Роб можеше да повтори представянето от първия ол старс.Ръсел обаче е копеленце,което много иска да е на заеме сегашното място на Роб и за това при първия съвет на злодеите ще си тръгне някой от тях според мен.Колкото и да ми се иска не виждам как ще се избегне битката за доминация : (
Леко пък Занев да е като Роб...Не си приличат нито в пряк, нито в преносен смисъл. Видя се, че Занев не е човек, който разбира играта. Той сякаш си мислеше, че е отишъл на нещо средно м/у лагер сред природата, спортен турнир и място за свалки. Човек, който се отказва от Сървайвър по един или друг начин няма място в играта.
Хайде да видим кой ще оспори това!

А за Ръсел: играе играта по различен начин от Роб и от всички други. Няма за какво място да се бори, защото то си е негово, той е господаря на Самоа! Намигване
Активен

V.T.
на кастинг
**
Липсва Липсва

Публикации: 179

« Отговор #821 : 11 Март, 2010, 13:04:12 »

Хубавото при Роб е,че е много доминиращ и чаровен персонаж,който омайва другите и така си проправява път напред,просто всеки вижда най-доброто си съществуване напред до Роб (нещо като Занев е cheese) и смятам,че ако Ръсел го нямашще Роб можеше да повтори представянето от първия ол старс.Ръсел обаче е копеленце,което много иска да е на заеме сегашното място на Роб и за това при първия съвет на злодеите ще си тръгне някой от тях според мен.Колкото и да ми се иска не виждам как ще се избегне битката за доминация : (
Леко пък Занев да е като Роб...Не си приличат нито в пряк, нито в преносен смисъл. Видя се, че Занев не е човек, който разбира играта. Той сякаш си мислеше, че е отишъл на нещо средно м/у лагер сред природата, спортен турнир и място за свалки. Човек, който се отказва от Сървайвър по един или друг начин няма място в играта.
Хайде да видим кой ще оспори това!

А за Ръсел: играе играта по различен начин от Роб и от всички други. Няма за какво място да се бори, защото то си е негово, той е господаря на Самоа! Намигване
Занев е много различен играч от това,което се излъчи.Казвам ти,че той играе играта тип Роб-с агресивна манипулация и изявено лидерство.Не казвам,че е на стратегичско ниво като Роб,да не говорим за психическо.Ръсел също играе този тип игра,в момента много иска да е на мястото на БР и ще направи всичко да го изгони.Два  остри камъка брашно не мелят са казали хората,при тях важи с пълна сила.Следващия съвет на злодеите ще е война за доминация между Роб и Ръсел и с самите серии ни насочват натам,с интервюта тип "какво мисли единия за друия" и промота как искат да се гонят един друг.
Активен
Fairplay
Участник в риалити
Липсва Липсва

« Отговор #822 : 11 Март, 2010, 14:44:06 »

Стига сме го дъвкали тоя Ръсел,не е само той в този сезон има още 15 човека освен него в играта.
Кажете,какво очаквате от предстоящия епизод?Ще продължи ли злодейската си игра Джей Ти или ще го разкрият?
Активен
Batigol
на кастинг
**
Липсва Липсва

Публикации: 449

« Отговор #823 : 11 Март, 2010, 18:49:00 »

Епа аз затова сто пъти подчертах, че не съм ги гледал - за да се знае, че коментирам, това което правят сега. Иначе хубава тема сте захванали.....но аз като подкрепящ Роб, Парвати и Сандра, се надявам Ръсел да изхвърчи в битката за надмощие с господин Бъркич. cheese cheese cheese Кофтито е, че Парвати подкрепя Ръсел и това е плашещо... cheese
И понеже както се разбра, не съм гледал никога някои от участниците, мога да кажа че и тоя Коуч ми е някакъв интересен и даже забавен. Не знам дали ще се присъедини към фаворитите ми, но започвам да го наблюдавам по-зорко вече. Що се отнася до Том, Джей Ти, Джеймс, Кандис и Рупърт - тия определено няма да ми станат фаворити. insulted
Активен
Irecs
на кастинг
**
Липсва Липсва

« Отговор #824 : 11 Март, 2010, 19:55:18 »

Джей Ти сигурно ще продължи да мъждука и в двата съюза и да гласува според както му е изгодно на него. Ще е супер голям кеф ако Колби/Том стигне най-напред от героите да им размаже тъпите физиономии на Рупърт, Джеймс, Аманда и Кендис Емотикон

Утре надявам се, че ще има читав линк, че да го линкна Емотикон
Активен
Страници: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 78 Нагоре Разпечатай 
Българският портал за риалити телевизионни и интернет шоу-програми.  |  Общ Форум  |  Чуждестранни риалитита (Модератор: avicom)  |  Тема: Survivor - 20-ти сезон / Герои Срещу Злодеи « назад напред »
Отиди на: