Търси:
Разширено търсене
Моля,
влезте
или
се регистрирайте
.
07 Септември, 2010, 23:46:34
1 час
за 1 ден
1 седмица
1 месец
завинаги
запомни име и парола
Българският портал за риалити телевизионни и интернет шоу-програми.
|
Общ Форум
|
Красота и Здраве
(Модератор:
densi
) | Тема:
Парфюмна тема
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
« назад
напред »
Страници:
1
...
11
12
13
14
15
[
16
]
Автор
Тема: Парфюмна тема (Прочетена 6454 пъти)
densi
розова
Модератор
Липсва
Влюбена и обичана мама
Re: Парфюмна тема
«
Отговор #225 :
15 Юни, 2009, 20:51:47 »
За снимката е позирала дъщеря ми.
За мен това е аромата на победата.Много нежен и женствен. В началото е много хубаво ябълково-плодов, после идват портокалови цветове наситени и плътни и цветя нежни. В средните нотки усещам орхидея, която обичам и ме привлича неудържимо. Харесваната от мен дървесна плътна база е добра основа. Не се натрапва, а се рее след теб. Не е уникален и много забележим, но за мен е съвършен. Много ми харесва замисъла на флакона символизиращ седемте чакри в човешкото тяло и енергията минаваща през тях.
Активен
*Принцеска*
Известен
Липсва
Изпепелена!!!
«
Отговор #226 :
15 Юни, 2009, 23:32:59 »
Ееееее, супер Денси.
Аз аромата го пробвах като излезе, не ми допадна, не е мой тип, но пък ето че на теб вече ти е любим.Пък и по специален начин си го спечелила..... да си го пръскаш с кеф.
Активен
densi
розова
Модератор
Липсва
Влюбена и обичана мама
«
Отговор #227 :
16 Юни, 2009, 09:21:55 »
Цитат на: *Принцеска* в 15 Юни, 2009, 23:32:59
Ееееее, супер Денси.
Аз аромата го пробвах като излезе, не ми допадна, не е мой тип, но пък ето че на теб вече ти е любим.Пък и по специален начин си го спечелила..... да си го пръскаш с кеф.
Много благодаря. Щастлива съм с този аромат. Днес ще носим Боса и ще му се радваме.
&&
А дъщеря ми казва "Бос", а аз отвръщам "да освен всичко друго си ми и истинския и единствен Биг Бос". Така че радостта е пълна.
Активен
ZLATNA
ББ Модератор
Липсва
«
Отговор #228 :
17 Юни, 2009, 10:54:57 »
Денси
ЧЕСТИТО!
Със здраве да си го ползвате и детенце да има все такъв късмет в живота, нека винаги да е първа в хубавите неща
Може ли да видим снимката
Активен
The King of Pop passes from this world but his legacy will live forever!!!
densi
розова
Модератор
Липсва
Влюбена и обичана мама
«
Отговор #229 :
17 Юни, 2009, 11:22:01 »
Цитат на: ZLATNA в 17 Юни, 2009, 10:54:57
Денси
ЧЕСТИТО!
Със здраве да си го ползвате и детенце да има все такъв късмет в живота, нека винаги да е първа в хубавите неща
Може ли да видим снимката
Благодаря много! Не няма да я публикувам по форумите. Имам резерви за пускане на снимки.
Активен
*Принцеска*
Известен
Липсва
Изпепелена!!!
«
Отговор #230 :
23 Юни, 2009, 13:13:01 »
Денси, моля те кажи ми нещо за Ковет. Поръчах си виалче, но все пак. Понеже във фрагнанса, има тестер с капачка, за без пари, а една жена много го похвали.
«
Последна редакция: 23 Юни, 2009, 13:49:02 от *Принцеска*
»
Активен
densi
розова
Модератор
Липсва
Влюбена и обичана мама
«
Отговор #231 :
23 Юни, 2009, 20:22:20 »
Веднага ти казвам.
Това е най-странния парфюм, който съм помирисвала. Не го харесвам и е далеч от мен като усещане.Но има своите големи фенове заслужава определено вниманието на всеки, просто защото е странен и съчетава в себе си абсолютно несъчетаеми нотки. Сара Джесика Паркър е известна с това че иска да прави нещата си различни и само за определени купувачи.
Остра бергамотова зеленина и малко шоколадови нотки. На различните кожи изпъква шоколада по различен начин.На някой по-млечен, на други горчив. Има много ветивер и от него идва също остра зеленина. Не есвежак, но е свеж. Напоръчаха го много хора защото е безумно евтин, но е странен специфичен и малко харесван аромат. Лимони,бергамот, лавандула и мека млечна нотка се опитва да го направи различен и успява. Като лимонада с малко настърган шоколад е. Ще получиш виалчето и ще ми кажеш как го чувстваш ти защото при всеки различните нотки в пирамидата се развиват различно. Искрящ парфюм, за моменти когато не искаш никой да ухае като теб. Добра трайност, определено дневен летен аромат. Но лично на мен не ми допадна и не го купих въпреки цената и различността му.
Активен
densi
розова
Модератор
Липсва
Влюбена и обичана мама
«
Отговор #232 :
23 Юни, 2009, 21:08:32 »
Пробвах
Gaultier 2 Eau d`Amour
.Лимитиран и рядък аромат. Бях чела много за него и понеже обожавам Готие 2, не очаквах че няма да е от моите. Бях сигурна че ще ми хареса, но нещо ме дразни в него. Може би комбинацията от кардамон и портокалови цветчета прави непоносимата ми комбинация в тази иначе прекрасна композиция. Не е за мен този парфюм определено. Ще си купя Готие 2. Иначе е наистина почти същия , само липсват мъжките нотки от първообраза. А и също не е животински и сексуален като Готие 2 , а мен точно това ме привлича в него.
Активен
*Принцеска*
Известен
Липсва
Изпепелена!!!
«
Отговор #233 :
24 Юни, 2009, 22:47:30 »
Мерси мила за Ковет-а. Аз ще ти дам отзивите си, знаеш.
А за Готие, значи и на мен няма да допадне.
Активен
Трепет
Извънрйедна Бацка!
Модератор - Цената на истината, Размяна на съпруги, Ясновидци
Липсва
«
Отговор #234 :
14 Февруари, 2010, 14:31:40 »
Денси, маме, имам въпросче относно Агент Провокатор. Можеш ли да ми препоръчаш кой от тях да си взема? Знам че така е малко сложно, но една приятелка е в чужбина, скоро се прибира и искам да й го поръчам да ми го вземе.
Активен
Предпочитам да провокирам не разум, а въображение, да предизвиквам не мисъл, а мечта!
densi
розова
Модератор
Липсва
Влюбена и обичана мама
«
Отговор #235 :
14 Февруари, 2010, 23:07:01 »
Да аз ги имам всичките и те са доста различни. Първия Агент провокатор е цветен шипър. Ако не харесваш шипри и мъхове не е за теб. Много хубав и елегантен, но някои хора казват, че им мирше на сапун, на мухозол или на други такива тъпотии. Много е сух, няма грам сладост в него. Нося го обикновено пролетта.
Метресата е сладка, леко алдехидна и виолеткова. Много хубав и траен парфюм. Също пролетен.
Емоционалния агент е летен парфюм. Лек вариант на оригиналния Агент Провокатор. Сапунен, леко кисел и много чист. Спокоен аромат.
Агент Стрип е най-интересния аромат от 4 защото мирише на запалена автомобилна гума. Има силна опушеност, която се смесва с сладост. Аз го обичам много. Той е зимен аромат. Става и за пролет.
Не знам кой би ти допаднал парфюмите са прекрасни и с много силен характер. Може би Метресата е най-носима, но само при положение че харесваш виолетки и сладост.
Защо точно Агенти искаш? Те са много трудни парфюми за насляпо. Аз мисля че оригиналния Агент Провокатор би ти отивал много, но не съм сигурна дали ще ти хареса. Супер властен парфюм. Изключителен е за мен, винаги прави впечатление.
Ето да се ориентираш за цените.
http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productSex=her&category=Fragrance&brand=Agent+Provocateur
Активен
Страници:
1
...
11
12
13
14
15
[
16
]
Българският портал за риалити телевизионни и интернет шоу-програми.
|
Общ Форум
|
Красота и Здраве
(Модератор:
densi
) | Тема:
Парфюмна тема
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, изберете: